Yellow 110 Flexfolie 30 cm x 50 cm

Artikelnummer: FLEX-YELLOW-110
Artikel 5 van 46
€ 3,60 (inclusief btw)

Stahls’ Flexfolie Yellow 110

Verkrijgbaar in de maten  30 x 50 cm

EEN KLASSIEKE EN DUURZAME FOLIE, MET EEN KLEVENDE POLYESTER DRAGER.

Omdat er zoveel kleuren beschikbaar zijn in het assortiment, is het materiaal perfect voor meerkleurige ontwerpen. Met een matte afwerking, en „soft-feel”, en hoge opaciteit. Perfect voor het produceren van kleinere ontwerpen. CAD-CUT® SportsFILM is een zeer lichte polyurethaan folie die verkrijgbaar is in een groot aantal kleuren, zodat u uw eigen individuele look kunt produceren. Het wordt geleverd op een zelfklevende polyester drager, geeft een uitstekende opaciteit en heeft een matte afwerking. Het is ideaal voor het produceren van meerkleurige ontwerpen met ingewikkelde details.

AANBEVOLEN STOFFEN

100%KATOEN
100% polyester*
polyester-cotton MENGSELS   *Test voor het aanbrengen!

OPMERKINGEN

U moet altijd een snijtest uitvoeren voor u gaat produceren. Onthoud dat de snij-instellingen moeten worden aangepast naarmate het mes ouder wordt. Voor optimaal snijden en pellen, moet u voor belettering en logo's, een lijndikte van minstens 1 mm aanhouden.

APPLICATIE INSTRUCTIES

 Temperatuur: 130° C / 150° C  Tijd: 10 sec. / 5 sec.
 Druk: medium (#4-6 op Hotronix®)    Pellen: heet

MEERKLEURIGE ONTWERPEN

Breng de eerste laag aan in 3-5 seconden, verwijder de drager koud. Herhaal dit voor de volgende kleur(en). Breng de laatste laag aan met 13-25 seconden. Verwijder de drager koud.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2024 Rhinestone Groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel